Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu

Vuurkorven en BBQ

  • Een terrasverwarmer op gas biedt de nodige gezelligheid in uw tuin, 's winters én 's zomers.
  • Onze terrasverwarmers zijn uitgerust met componenten om uw veiligheid te garanderen.
  • Bent u op zoek naar een lounge terrasverwarmer? Bij Practo Garden hebben we een uitgebreid assortiment.

Kiezen voor een lounge terrasverwarmer op gas is kiezen voor gezelligheid, zowel 's winters als op een koele zomeravond. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin en/of terras. Onze terrasverwarmers houden rekening met de veiligheid zodat u zorgeloos kunt genieten.

De gasdrukregelaar

Om de montage van de lounge terrasverwarmer op gas sneller en veiliger te maken, zijn al onze terrasverwarmers voorzien van een gekeurde gasdrukregelaar. Deze is conform de geldende kwaliteitsnormen, en zorgt ervoor dat u de lounge terrasverwarmer veilig kunt gebruiken. Niet onbelangrijk voor wie zich in de nabije omgeving van de terrasverwarmer bevindt.  

Uitgerust met een omvalbeveiliging

Elke lounge terrasverwarmer op gas van Practo Garden is uitgerust met een omvalbeveiliging. Deze sluit de gastoevoer automatisch af wanneer uw terrasverwarmer meer dan 40 graden kantelt. Hierdoor wordt verhinderd dat andere voorwerpen in brand vliegen.

Elektrische terrasverwarmer met infraroodstraling

U kiest voor een terrasverwarmer met infraroodstaling in plaats van een lounge terrasverwarmer op gas? Het verwarmingsprincipe van deze terrasverwarmers is vergelijkbaar met de werking van zonnestralen. De infraroodstraling dringt onzichtbaar door de lucht, en uitsluitend wanneer het in contact komt met een voorwerp of een oppervlak wordt deze straling omgezet in voelbare warmte. Daardoor worden alleen mensen en oppervlakken opgewarmd in het stralingsbereik van de lounge terrasverwarmer, en wel onmiddellijk nadat u het apparaat heeft aangezet. Zelfs de tafels, stoelen en het vloeroppervlak nemen de stralingswarmte op en geven het af aan de omgeving. De lucht wordt bij dit proces secundair verwarmd, aangezien de infraroodstralen amper warmte afgeven aan de lucht. Kortom, de warmte wordt op een doelbewuste manier ingezet.

Meer info

Bent u op zoek naar een lounge terrasverwarmer op gas, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment terrasverwarmers Aarzel niet om ons te contacteren of zoek een verkooppunt Wij helpen u graag verder!