Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu
Gepost op 27 september 2023

Gali-goes away!

Accountmanager Frédéric nodigde ons begin dit jaar uit om kennis te maken met de streek waar hij woont: les Hautes Fagnes.

En jazeker, op 15 september trokken we met 17 Galicopains richting Spa om deze regio te verkennen!

im

We carpoolden naar het Radisson Blu Balmoral in Spa en van zodra de groep compleet was, zetten we koers naar het centrum. We aten ‘s avonds in Brasserie les Bobelines, een prachtig gebouw met gezellig interieur en bovenal héél lekker eten. Dé ingrediënten voor een geslaagde avond! Een avond die nog even doorging gezien enkele Galicopains proefden van het uitgaansleven van Spa.;)

Na een verkwikkende (en voor sommigen een korte) nachtrust en een
stevig ontbijt, stond er een ontspannende wandeling op het programma. We genoten van een mooie tocht in de natuur tussen de venen. De ene was al meer wakker dan de andere, maar de frisse lucht zorgde voor een deugddoende activiteit! Naast genieten van de uitzichten, leerden de collega's elkaar ook beter kennen. We hadden bovendien geluk met het weer: warm én een heldere, blauwe hemel!

Als tussenstop konden we smullen van een smakelijke lunch in Brasserie du Mont Rigi. Prachtig gelegen op één van de hoogste plekken van België, met een weids uitzicht. Dan nog even wandelen naar de auto's, voor we terug huiswaarts keerden. Het was een weekend vol plezier, waar we mooie herinneringen aan overhouden. Merci Fréderic pour l'accueil et l'organisation de ce week-end. En een dikke merci aan Galico om het weekend mogelijk te maken!