Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu
Gepost op 25 maart 2024

10 jaar Escalo

Wist je dat... Escalo - afkomstig is van het Spaanse 'escala', wat 'ladder' betekent? De Spaanse naamgeving klonk als een kwaliteitsvolle en elegante toevoeging aan een stoer merk voor alles wat ladders betreft. Daarom werd de 'a' op het einde van het woord een 'o' om ook nog eens een stoere toets te geven aan de merknaam.

Het assortiment van Galico groeide enorm waardoor het nodig was om de merkenstrategie te herzien. Om die reden bekeken we de indeling van de assortimenten en in 2014 werd Escalo geboren. Onder de nieuwe merknaam was het gemakkelijk om het assortiment te verbreden en de producten verder uit te breiden. 

In de loop der jaren werd Escalo niet alleen een vaste waarde binnen Galico, maar ook voor onze klanten. In die 10 jaar legde Escalo een mooie weg af en groeide het uit tot een volwaardig merk dat garant staat voor stevige en kwaliteitsvolle producten die voldoen aan de nodige normen en keuringen.

Met een breed assortiment aan ladders, trapladders en stellingen voor zowel thuis als professioneel gebruik biedt Escalo voor elk wat wils. 

Om de verjaardag van Escalo te vieren lieten we een speciale editie ontwerpen van onze Handy trapladder in de Escalo kleuren zwart en geel. 

Ter gelegenheid van de DIY-beurs was er een beurspromo waar je de speciale editie Handy (L225ESC) gratis krijgt bij aankoop van een Power Step trapladder (L180).

Je vindt de speciale editie voor de verjaardag van Escalo hier.