Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu

Dimitri Vanrobaeys

Functie: Marketing & Office Manager

In dienst sinds: 01/01/2011

‘Na een periode van ongeveer 6 jaar in de automobielwereld was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik had een vacature gezien voor ‘Commerciële binnendienst' bij de firma Galico uit Waregem. Bij het bezoeken van de website kreeg ik een recent gebouw te zien en een fris logo. Dat wekte meteen de indruk van een jong en actief bedrijf. Na het opsturen van mijn gegevens en cv werd ik uitgenodigd op het kantoor.

Omdat de periode van mijn humaniora zich volledig in Waregem heeft afgespeeld was het voor mij een aangenaam weerzien met enkele mensen. Het gesprek zelf, met Patricia en Connie, maakte duidelijk wat mijn mogelijkheden waren en waar ze met mij in de firma naartoe wilden. Er werd een nieuwe functie gecreëerd en enkele dagen nadien kreeg ik al een omschrijving doorgemaild met het nieuwe takenpakket. Hier was ik heel blij mee en ben er dan ook zonder enige twijfel ingestapt.

Die eerste indruk werd naarmate de tijd vorderde alleen maar bevestigd. Een jong en dynamisch team waar werk en sfeer hand in hand gaan om tot resultaten te komen. Door het lanceren van onze eigen huismerken, werd de afdeling Marketing een stuk groter. Er werd mij dan ook vanuit de directie gevraagd om die afdeling te leiden. Toen was ik een 10-tal maanden actief binnen de firma. Na een inloopperiode kregen we steeds meer resultaten en werd dit een volwaardige afdeling, waar op een professionele manier wordt gewerkt.

Sinds september 2013 hebben we ook een grafisch vormgeefster in dienst, waardoor we niet meer afhankelijk zijn van derden voor het opmaken van labels, verpakkingen, promo's,... Dus mijn ervaring met Galico is heel positief en ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven!'