Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu
Gepost op 24 augustus 2023

KENDO TOOLS by Galico

Goed gereedschap maakt licht werk!

Met KENDO TOOLS introduceert Galico op de Belgische en Franse markt een wereldspeler in professioneel gereedschap. KENDO staat bekend om zijn complete assortiment en jarenlange ervaring als innovatieve gereedschappenfabrikant, dit voor een erg competitieve prijs. Voor de DIY-markt is distributeur Galico nu ook het antwoord voor wie op zoek is naar een gedegen partner met een breed assortiment in gereedschappen.

Breed aanbod

"We zien een grote vraag naar goed gereedschap aan een competitieve prijs", aldus Dimitri Vanrobaeys, salesmanager bij Galico. "KENDO speelt met hun ruime assortiment perfect in op deze vraag. Wij kunnen onze klanten helpen om deze artikelen op een efficiënte manier te presenteren in de winkels via de verschillende schappenplannen. Efficiëntie zorgt voor hoog rendement." 

Betaalbare kwaliteit

Galico heeft bewust gekozen voor KENDO TOOLS omdat het met dit assortiment aan de DIY-klant een perfect antwoord kan bieden als alternatief voor de duurdere merken, die veelal gericht zijn op de professionele vakman. "Met KENDO TOOLS kan men rekenen op een hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs, wat voor Galico centraal staat bij het aanbieden van artikelen aan onze klanten.", aldus Vanrobaeys. 

Verkrijgbaar vanaf oktober

Een snelle levering is op vandaag perfect mogelijk via dropshipment. Bovendien kunnen we met onze ruime voorraad steeds inzetten op een uitleveringsgraad van meer dan 98%. KENDO TOOLS is vanaf oktober leverbaar via Galico.

Ontdek hier onze artikelen.