Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu
Gepost op 4 november 2019

Field Days

In oktober mochten we 4 studenten van het Heilig Hartcollege Waregem verwelkomen in het kader van hun 'Field Days'. Bedoeling was om ze in 2 dagen een kijkje te geven binnen de organisatie en werking van Galico. Aangename kennismaking? Zeker en vast!

Dit is wat de studenten er zelf van vonden:

Giel Vanderhaegen:
Ik wil Galico bedanken voor deze twee dagen waar wij ons GIP beleving hebben mogen doen. Het waren twee zeer leerrijke dagen met zowel uitleg van de verschillenden sectoren en ook het bezoeken van de sectoren. Een sector die mij in het begin niet echt aansprak is nu toch al heel wat interessanter geworden. Bedankt voor de twee toffe dagen!

Milan Naessens:
Ik vond het een zeer leerrijke en interessante field Day. Door de boeiende informatie die ons werd doorgegeven heb ik ook een beter beeld gekregen over de distributiesector, wat mij eerst niet echt aansprak maar nu toch zeker wel. Bedankt voor alle hulp en boeiende uitleg!

Guillaume De Coninck:
Bedankt Galico voor de vele interessante dingen dat jullie mij hebben bijgeleerd. Ik vind het een zeer aangenaam bedrijf met een volgens mij zeer leuke werksfeer en leuk personeel. Ik heb tijdens de 2 field Days veel bijgeleerd zowel voor school als voor later op persoonlijk vlak. Ik ben blij dat we onze GIP over Galico mogen doen.

Charles Cardoen:
Eerst en vooral wil ik Galico bedanken voor hun tijd en de kans dat ze ons gegeven hebben om hun bedrijf in deze boeiende sector te leren kennen. In het bedrijf hangt een toffe werksfeer met allemaal vriendelijke en toffe werknemers die ons veel hebben bijgeleerd. Alles wat ik over Galico hebben we gebruikt in onze GIP en de kennis en de tips zullen later zeker van pas komen, bedankt.