Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu
Gepost op 24 mei 2017

Assortiment Huishoud

Het assortiment huishoudartikelen van Galico wordt verkocht onder het huismerk Casibel. Dit assortiment wordt gekenmerkt, net als het volledige aanbod van Galico, door zijn sterke prijs/kwaliteit verhouding.

 

Onder de noemer wassen en drogen, zoals men dat heet, bieden wij u onze droogrekken en strijkplanken aan. Verder zijn er ook nog een aantal wasmanden beschikbaar. Een heel ruim assortiment, waar de gebruiker zeker het gewenste artikel vindt om zijn taken met de glimlach uit te voeren.

 

 

Daarbij bieden wij de mogelijkheid aan om schoenen en kledij te ordenen en op te bergen. Onze schoenen- en kledingrekken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en zorgen ervoor dat uw schoenen en kledij niet rondslingeren. Voor elke ruimte is er een gepast artikel.

Ook aan het huisafval wordt aandacht besteed. Om proper en efficiënt uw afval te verzamelen kan u kiezen uit een hele reeks afvalemmers. Daarbovenop biedt Galico nu ook een nieuwe inbouw afvalemmer en bijhorende vuilniszakken aan. Zo vindt u bij Casibel alles wat u nodig hebt.