Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu

Nicole Yserbyt

Functie: Internationale logistieke coördinator

Uit dienst sinds: 26/02/2016 (pensioen)

     

‘Na 28 jaar dienst moest ik, na verhuis van mijn toenmalige werkgever, noodgedwongen op zoek naar een nieuwe job. Ik zag in de krant de advertentie van Galico. Reeds tijdens een eerste onderhoud met Patricia voelde ik dat het goed zat.

Ik kreeg de kans om opnieuw full time aan de slag te gaan. Galico was aan de eerste van de zovele uitbreidingen bezig en Connie die op dat moment mij als collega erbij kreeg,  nam de boekhouding voor haar rekening. Mijn administratieve taken waren verdeeld over zowel de aankoopdienst als de verkoop dienst, vanaf telefoonbeheer, contact met klanten, order input tot facturatie, dienst na verkoop, alsook contact met leveranciers, opvolgen bestellingen tot aan controle aankoopfacturen. Een grote diversiteit aan taken waardoor ik bijna alles in de firma doorlopen heb. Maar door constante groei van Galico kwamen steeds jongere collega's bij waarvan ik sommige met plezier heb mogen opleiden.

Ten gevolge van mijn jarenlange ervaring in een expeditie/douane- agentschap mocht ik uiteindelijk de internationale maritieme- en wegtransporten aankoop en externe logistiek voor mijn rekening nemen en kon ik die volledig zelfstandig behartigen.

Na een loopbaan van 45 jaar fulltime te hebben gewerkt heb ik tenslotte mijn carrière mogen afsluiten bij Galico als internationale logistieke coördinator en kreeg ik inspraak in het zoeken van mijn plaatsvervangster. Afscheid nemen van Patricia en Olivier, van een fantastisch en sterk collegiaal Galico-team was voor mij enorm zwaar. Ik hou er heel veel positieve herinneringen aan over.'