Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu

Connie Decraene

Functie: Verantwoordelijke HR

In dienst sinds: 01/09/1996

     

‘Na een 12 jarige carrière als directie secretaresse en verantwoordelijke van de commerciële binnendienst in een internationaal textielbedrijf had ik het wel gehad. Ik was juist bevallen van een zoon en had voor mezelf beslist om voor de opvoeding van mijn zoon in te staan en dus ‘voorlopig' te stoppen met werken. Dit "niets" doen was echter niet aan mij besteed en dit heb ik dus ook maar een maand uitgehouden.

Toevallig vernam ik dat Patricia, de firma Galico, op zoek was naar een parttime allround bediende. Daar ik van een redelijk grote firma kwam, leek dit mij een uitdaging die perfect te combineren viel met de opvoeding van mijn zoon. Het klikte meteen met Patricia, de job was leuk en uitdagend. Ik mocht namelijk alles helpen opstarten en structureren. Na een aantal jaar in Zwevegem bij Patricia en Olivier thuis gewerkt te hebben, kwam de verhuis naar Waregem, waar ze een nieuw magazijn en bureauruimte hadden gebouwd.

Ondertussen waren er al een aantal magazijniers, chauffeurs, een vertegenwoordiger en ook een aantal administratief bedienden bijgekomen. Mijn job is uiteindelijk geëvolueerd van telefoniste, orders input en facturatie over aankoopfacturen ingeven naar boekhouding en personeelsadministratie.

Ik vind de samenwerking met Olivier en Patricia en de collega's nog altijd aangenaam en mijn werk nog altijd uitdagend. Niettegenstaande er heel veel is veranderd in 17 jaar straalt het bedrijf nog altijd de dynamiek uit, maar blijft het ook een menselijke omgeving om in te werken.'