Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandelMenu

Nieuws

21 december 2017

Beste wensen

Het Galico-team wenst u alvast een voorspoedig, gezond en succesvol 2018!    

Lees meer

17 oktober 2017

Mottez

Mottez

Galico is exclusief verdeler van een aantal merken, één daarvan is Mottez. Vanuit de specialisatie in buisverwerking heeft Mottez een volledig assortiment opgebouwd dat gaat van fietsendragers tot haken en opbergsystemen voor in de garage. Regelmatig wordt ons aanbod herbekeken en aangevuld met toppers uit het assortiment van Mottez. Hiervan is de presentoir met 1m haken een goed voorbeeld. Op een beperkte breedte van 1m komen maar liefst 47 referenties. Deze selectie van...

Lees meer

4 oktober 2017

DIY, Home & Garden: Bedankt!

DIY, Home & Garden: Bedankt!

Bij deze wensen wij iedereen die een bezoek gebracht heeft aan onze stand tijdens de beurs DIY, Home & Garden te bedanken. Het Galico-team.

Lees meer

20 september 2017

DIY, Home & Garden

DIY, Home & Garden

Geachte, Graag nodigen wij u uit op onze stand 1.37 tijdens de volgende editie van DIY, Home en Garden (1, 2 en 3 oktober) te Kortrijk. Met deze uitnodigingslink kunt u zich heel eenvoudig registreren voor uw gratis toegang tot de beurs DIY, Home & Garden te Kortrijk. Opgelet: DIY, Home & Garden is ENKEL voorbehouden voor retailers. Particuliere bezoekers worden niet tot de beurs toegelaten.   Wat mag u, naast de beurspromotie, van Galico verwachten op de beurs: 1. 4...

Lees meer

6 augustus 2017

Bedrijfsfilm

Met trots stellen wij onze nieuwe bedrijfsfilm voor. Hiermee willen wij u een beter beeld geven bij de activiteiten van Galico NV.

Lees meer

16 juni 2017

Werken bij Galico - Vacatures

Werken bij Galico - Vacatures

Wenst u te werken bij een dynamisch familiebedrijf met naam en faam binnen de sector? Bekijk hier onze openstaande vacatures en stel u vandaag nog kandidaat via jobs@galico.be.

Lees meer

9 juni 2017

Opbergrekken kunststof

Opbergrekken kunststof

Volledig nieuw assortiment opbergrekken in kunststof onder het merk Practo Home. Beschikbaar in 3 afmetingen, met 4 of 5 legborden. Vochtbestendig en makkelijk te reinigen. Mogelijkheid om meerdere rekken met elkaar te verbinden. Ontdek hier het assortiment opbergrekken!

Lees meer

24 mei 2017

Assortiment Huishoud

Het assortiment huishoudartikelen van Galico wordt verkocht onder het huismerk Casibel. Dit assortiment wordt gekenmerkt, net als het volledige aanbod van Galico, door zijn sterke prijs/kwaliteit verhouding.   Onder de noemer wassen en drogen, zoals men dat heet, bieden wij u onze droogrekken en strijkplanken aan. Verder zijn er ook nog een aantal wasmanden beschikbaar. Een heel ruim assortiment, waar de gebruiker zeker het gewenste artikel vindt om zijn taken met de glimlach uit te...

Lees meer

16 mei 2017

Inbouw afvalemmer

Inbouw afvalemmer

Eerste inbouw afvalemmer binnen het assortiment van Casibel. Afvalemmer draait naar buiten bij openen van de deur, ruimtebesparend en optimaal bereikbaar. Kunststof binnenemmer met beugel, gemakkelijk uit te halen en te reinigen. Ontdek hier het volledige assortiment afvalemmers!

Lees meer

10 mei 2017

Nieuwe plateauwagen

Nieuwe plateauwagen

Wij bieden u o.a. een volledig assortiment verhuismateriaal aan. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor transportkarren, plateauwagens en meubelrollers onder het merk Practo Home. Deze kunnen een grote hulp beteken bij het vervoeren of verhuizen van lichte vrachten.  Het nieuwste model binnen dit segment is deze plateauwagen. Inklapbaar en vervaardigd uit grijs gelakt staal. Met een maximale draagkracht van 150 kg.   Bekijk hier het volledige assortiment!

Lees meer

25 april 2017

Balkon/radiator droogrek

Balkon/radiator droogrek

Het assortiment Casibel-droogrekjes om op te hangen aan balkon of radiator krijgt een nieuw model. Dit handige artikel is uitklapbaar, met een drooglengte van 8m. Bovendien heel makkelijk en compact op te bergen. Assortiment droogrekken!

Lees meer

19 april 2017

Transportkar + meubelroller

Transportkar + meubelroller

Nieuw bij Galico onder het merk Practo Home is deze combinatie waarbij een transportkar (TR202), samen met een meubelroller (H863), wordt aangeboden. De transportkar is rood gelakt staal, met een draagkracht van 150 kg. Dezelfde draagkracht voor de meubelroller, vervaardigd uit multiplex én met 4 antislipmatjes. Overzicht van alle transportkarren en meubelrollers!

Lees meer

13 april 2017

Schraag kunststof

Schraag kunststof

Nieuw in het assortiment 'bouwmaterialen' zijn deze schragen uit kunststof. Eén referentie omvat 2 schragen, met een max. draagkracht van 600 kg / set. Voorzien van een handige gereedschapshouder, blokkeersysteem en maataanduiding. Hier vindt u alle schragen uit het assortiment!

Lees meer

11 april 2017

Pellet box

Pellet box

Ter uitbreiding van het assortiment haardaccessoires kunnen we u onze nieuwe pellet box voorstellen. Deze box van Practo Home is gemaakt uit natuurlijke den en beschikt over een afneembaar deksel. Ideaal voor de opslag van uw pellets, geschikt voor 3 zakken van 15 kg. Handige pelletschop is afzonderlijk verkrijgbaar. Ontdek hier alle haardaccessoires!

Lees meer

6 april 2017

Transportkarren

Transportkarren

Galico biedt, naast de meubelrollers, ook een volledig assortiment transportkarren aan onder het merk Practo Home. Ontdek het volledig assortiment! Het nieuwste model is vervaardigd uit staal en is blauw gelakt, met een maximale draagkracht van 150 kg. Meer info via deze link. Er is nu ook een combinatie beschikbaar waarbij een transportkar, samen met een meubelroller, wordt aangeboden. Hier vindt u alle details.

Lees meer

13 maart 2017

Pakketbrievenbus Edmonton

Pakketbrievenbus Edmonton

Nieuwe pakketbrievenbus in het assortiment van Practo Garden. Hangend model, uitermate geschikt voor het ontvangen van pakketjes door de grote opening met terugslagklep en dempsluiting. Afgewerkt met een structuurlak in mat antraciet.   Ontdek hier het assortiment pakketbrievenbussen!

Lees meer

9 maart 2017

Uitschuifbaar schoenenrek

Uitschuifbaar schoenenrek

Het nieuwe schoenenrek van Casibel is uitschuifbaar in de breedte tot max. 112 cm, wat plaats biedt voor 10 paar schoenen. Het rek is gechromeerd en stapelbaar tot 3 stuks.   Ontdek het volledige assortiment hier!

Lees meer

28 februari 2017

Plasti Rack 063N

Plasti Rack 063N

Het nieuwste opbergrek van Practo Home in stevige kunststof. Vochtbestendig en makkelijk in onderhoud. Bestaande uit 4 legborden, met een totale draagkracht van 100kg. Bovendien eenvoudig te monteren, zonder gereedschap. Ontdek hier het volledige assortiment opbergrekken!

Lees meer

27 februari 2017

Kunststofkast

Kunststofkast

Deze nieuwe kast, in stevige kunststof, is vochtbestendig en makkelijk te reinigen. Bovendien kunnen de legborden op verschillende hoogtes geplaatst worden. Beschikbaar in 3 versies, ook voor buitengebruik. Verkrijgbaar onder het merk Practo Home. Kunststofkast  /  Kunststofkast combi  /  Kunststofkast laag

Lees meer

20 februari 2017

Meubelrollers

Meubelrollers

Aanvulling van het assortiment meubelrollers in hout, met 3 nieuwe modellen. Een maximale draagkracht van 150 tot 300 kg, met een verschillende afwerking. Beschikbaar onder het merk Practo Home.   Bekijk hier het assortiment meubelrollers!

Lees meer

13 februari 2017

Ontspanners

Ontspanners

Onder het merk Practo Garden biedt Galico, naast de terrasverwarmers op gas, nu ook ontspanners aan om uw gasfles aan te sluiten. Telkens voorzien van gasslang en sluitringen, meerdere toepassingen mogelijk.   Ontdek hier het volledige assortiment terrasverwarming op gas!

Lees meer

1 februari 2017

Nieuwe transportkar

Nieuwe transportkar

Uitbreiding van het assortiment steekwagens onder het merk Practo Home. Dit exemplaar is grijs gelakt en heeft een maximale draagkracht van 150 kg. De 2x3 rubberen wielen maken deze transportkar ideaal om trappen op te rijden.   Assortiment transportkarren en meubelrollers

Lees meer

25 januari 2017

Telescopische terrasverwarmer

Telescopische terrasverwarmer

Een nieuwe terrasverwarmer van Practo Garden vervaardigd uit hoogwaardig inox. Opmerkelijk bij dit artikel is dat de paal inschuifbaar is en dat maakt de terrasverwarmer ideaal om op te bergen en te vervoeren.   Assortiment terrasverwarmers

Lees meer

23 januari 2017

Nieuwe plantenrollers

Nieuwe plantenrollers

Galico biedt enkele nieuwe plantenrollers aan van het merk Wagner. In verschillende materialen en kleuren, met een uitstekende afwerking. Ontdek via onderstaande link het volledige assortiment. Assortiment

Lees meer

17 januari 2017

Verhuisbox

Verhuisbox

Ter uitbreiding van het assortiment verhuismateriaal brengt Galico deze verhuisbox uit. Dit is een samengestelde box en wordt geleverd in display op een europallet. Bestaat uit 26x luchtkussenfolie eco, 12x schuimfolie en 5x golfkarton.   Assortiment verhuismateriaal

Lees meer

12 januari 2017

Pelletschop

Pelletschop

Practo Home biedt een uitgebreid assortiment haardaccessoires aan. Niet alleen houtblokmanden of haardschermen, maar ook haardsets en pelletemmers. Het nieuwste artikel in dit assortiment is de pelletschop. Dit handige hulpmiddel maakt het u heel gemakkelijk om de pellets op te scheppen en proper in uw kachel te gieten. De schop is gemaakt in zwart gelakt staal en beschikt over een handvat. Overzicht haardaccessoires

Lees meer

9 januari 2017

Droogrek Céleste

Droogrek Céleste

Deze nieuwe droogtoren van Casibel bestaat uit 3 niveaus, met een drooglengte van 40m. Net als de 'Amélie' en 'Claire' bestaat het kader uit aluminium wat hem sterk én licht maakt. Opmerkelijk is dat deze droogtoren volledig uitschuifbaar is. De Céleste is dus heel flexibel in gebruik en compact opbergbaar.   Overzicht droogtorens Casibel

Lees meer

9 december 2016

Aluminium schraag

Aluminium schraag

De aluminium schraag van Practo Garden is vanaf heden uitgerust met vernieuwde scharnieren. Deze geven een hoge stabiliteit in open stand, waardoor een maximale draagkracht van 300kg kan gegarandeerd worden. Galico heeft naast een volledig assortiment tuinartikelen onder het merk Practo Garden, ook een uitgebreid aanbod schragen. Deze kan u hier ontdekken.

Lees meer

25 november 2016

Vernieuwde Multifold 2-in-1

Vernieuwde Multifold 2-in-1

Naast de Multifold 4-in-1 is nu ook de Multifold 2-in-1 vernieuwd en sinds heden uitgerust met extra brede stabilisatoren. Deze wijziging geeft nog meer comfort en veiligheid aan de aluminium vouwladder van Escalo. De andere sterke kenmerken blijven behouden. Overzicht van alle plooiladders

Lees meer

18 november 2016

Nieuwe opbergrekken

Nieuwe opbergrekken

Twee nieuwe rekken van Practo Home, boutloos en in hout-galva. Beide zijn, door hun compacte afmetingen, uiterst geschikt voor smalle en kleine ruimtes. Met 4 of 5 legborden en een maximale draagkracht van 175 kg per legbord.   Ontdek hier het assortiment opbergrekken!

Lees meer

10 november 2016

Nieuwe catalogus

Nieuwe catalogus

Galico brengt zijn nieuwe DIY-catalogus uit. Deze is te verkrijgen via uw vertegenwoordiger, onze commerciële binnendienst of digitaal te bekijken via onderstaande link.   Catalogus 2016-2017

Lees meer

31 oktober 2016

Vernieuwde Multifold 4-in-1

Vernieuwde Multifold 4-in-1

Deze aluminium vouwladder van Escalo wordt vanaf heden geleverd in een vernieuwde versie. De ladder wordt hiermee nog veiliger en gebruiksvriendelijker, met o.a. bredere stabilisatoren en grotere scharnieren. Overzicht plooiladders

Lees meer

24 oktober 2016

Uitbreiding Galico

Uitbreiding Galico

NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM IN 2017 Galico NV heeft momenteel een magazijnoppervlakte ter beschikking van 12.000 m². Die oppervlakte is verdeeld over 3 verschillende locaties. Op de hoofdzetel te Waregem zijn de burelen, met een magazijn van 5.000 m². Daarnaast is er in Anzegem nog een magazijn van 2.000 m² én een nieuw distributiecentrum op een bestaande site van ruim 30.000 m², waarvan reeds 5000 m² bebouwd. Om te kunnen beantwoorden aan de verdere groei...

Lees meer

17 oktober 2016

Nieuwe Mottez-artikelen

Nieuwe Mottez-artikelen

Antidiefstalbeugel De antidiefstalbeugel wordt bevestigd aan de vloer of muur d.m.v. veiligheidsschroeven. Maak uw ketting of kabel vast aan de stalen ring, zodat u uw fiets, moto of andere mobiele voorwerpen met gerust gemoed kan achterlaten. Hier ontdekken   Wandrek autobanden Het nieuwe wandrek van Mottez is geschikt om 4 autobanden te stockeren. De stalen buizen met een diameter van 2,5 cm zorgen voor de nodige stevigheid. Hier ontdekken

Lees meer

10 oktober 2016

Verstelbare schaag

Verstelbare schaag

Deze nieuwe metalen schraag van Practo Garden is zowel verstelbaar in de hoogte (max. 125 cm) als in de breedte (max. 122 cm). De schraag is grijs gelakt en beschikt over een maximale draagkracht van 200 kg.   Ontdek hier het assortiment schragen!

Lees meer

23 september 2016

Multi Tray

Multi Tray

Nieuw in het assortiment is de Multi Tray van Practo Home. Deze harde kunststofmat is vochtbestendig en makkelijk te reinigen. Ideaal om uw vloer te beschermen en proper te houden. Kan o.a. gebruikt worden voor schoenen, dierenvoeding, werkmateriaal,...   Ontdek de Multi Tray en nog andere artikelen uit onze subcategorie 'Inrichting garage en berging'.

Lees meer

17 september 2016

Multifold 2-in-1 Black

Multifold 2-in-1 Black

Een nieuwe Escalo vouwladder in aluminium, zwart gecoat als extra beschermlaag. Kan gebruikt worden in A-stand én als rechte ladder. Bovendien zeer compact op te plooien, ideaal om op te bergen en te vervoeren.   Ontdek hier alle eigenschappen van deze nieuwe vouwladder!

Lees meer

15 september 2016

Nieuwe kolenemmer

Nieuwe kolenemmer

Het assortiment haardaccessoires wordt aangevuld met deze nieuwe kolenemmer. Bestaande uit staal in mat zwart, met een hoogte van 51 cm en een diameter van 23 cm. Geschikt voor kolen en pellets.   Klik hier voor meer informatie omtrent de haardaccessoires van Practo Home!  

Lees meer

6 september 2016

Trapladder King

Trapladder King

Deze nieuwe trapladder van Escalo is grijs gelakt en oogt niet alleen mooi, maar biedt ook veiligheid, comfort en gebruiksgemak. De King heeft extra grote treden met antisliplaag en een automatische vergrendeling. Verkrijgbaar in 2, 3 of 4 treden én dit alles tegen een scherpe prijs.   Ontdek hier het volledige assortiment trapladders!

Lees meer

5 september 2016

Brievenbus Halifax

Brievenbus Halifax

Practo Garden biedt, naast de Calgary, opnieuw een hangende brievenbus aan in de matte structuurlak. De Halifax is antraciet en heeft een ruime briefopening. Dit model is ook beschikbaar in wit, grijs en zwart gelakt staal (Dublin) en in inox (Dallas).   Assortiment brievenbussen

Lees meer

22 augustus 2016

Brievenbus Calgary

Brievenbus Calgary

Het assortiment brievenbussen van Practo Garden wordt uitgebreid met de nieuwe 'Calgary'. Dit is hetzelfde model als de Toronto, maar dan wel 5 cm dieper. Matte look in antraciet, ruime briefopening en andere kwaliteiten blijven behouden.   Assortiment brievenbussen

Lees meer

8 augustus 2016

Industrieel rek

Industrieel rek

Een stalen kader en een maximale draagkracht van 2000 kg, geeft dit rek een industriële kwaliteit. Bovendien afgewerkt in een zwarte coating met structuur, wat vuil en krassen kan verbergen. De vier leggers zijn vervaardigd uit metaaldraad.   Assortiment opbergrekken

Lees meer

27 juli 2016

Pelletemmers

Pelletemmers

Het assortiment haardaccessoires wordt uitgebreid met 4 nieuwe pelletemmers. Twee daarvan zijn gelakt staal en geschikt voor pellets en kolen. De andere twee kregen een lederlook en kunnen naast pelletemmer gebruikt worden voor houtblokken, dekens en andere in op te bergen.   Assortiment haardaccessoires

Lees meer

20 juli 2016

Tochtstrips

Tochtstrips

De nieuwe tochtstrip van Mottez is vlug gemonteerd onderaan uw deuren. Beschermt o.a. tegen tocht en koude, maar ook tegen geluid en stof. Beschikbaar in wit, grijs en kastanjebruin en geleverd in een display van 45 stuks.   Meer info

Lees meer

18 juli 2016

Terrasverwarmer Iris

Terrasverwarmer Iris

Deze nieuwe elektrische terrasverwarmer van Practo Garden is ideaal om te gebruiken onder tafel. Het frame bestaat uit aluminium, de voet is in inox. Makkelijk verplaatsbaar d.m.v. het handvat en bovendien uitgerust met een kantelbeveiliging.   Assortiment terrasverwarmers

Lees meer

11 juli 2016

Boutloos Metal Rack

Boutloos Metal Rack

Het nieuwe metalen opbergrek van Practo Home is boutloos en dus snel gemonteerd. De extra stevige profielen en legborden zijn gelakt in mat grijs. Beschikbaar in twee verschillende dieptes met een totale draagkracht van respectievelijk 350 en 425 kg.   Assortiment opbergrekken

Lees meer

4 juli 2016

Heavy Duty 860

Heavy Duty 860

Nieuw in het uitgebreide assortiment opbergrekken van Practo Home is deze Heavy Duty 860. Met legborden van 30 en 60 cm kan dit nieuwe opbergrek, zonder ombouw, ook als werkbank gebruikt worden. Overzicht opbergrekken

Lees meer

27 juni 2016

Brievenbussen in mat antraciet

Brievenbussen in mat antraciet

In het assortiment van de staande brievenbussen worden 3 modellen vanaf heden afgewerkt met een coating in mat antraciet. Moderne look met behoud van afmetingen en kwaliteit.   Assortiment

Lees meer

16 juni 2016

Transportkar

Transportkar

Deze nieuwe transportkar van Practo Home is volledig inklapbaar en heeft een uitschuifbare hendel. Met de aluminium schep bereikt dit artikel een maximale belasting van 120 kg.   Assortiment transportkarren

Lees meer

23 mei 2016

Kom op tegen kanker 2016

Kom op tegen kanker 2016

Het was opnieuw een topeditie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dit jaar werd er 3.510.000 euro ingezameld. Een record! Dat brengt de eindstand op 15.330.000 euro in zeven edities. Met de opbrengst financiert Kom op tegen Kanker wetenschappelijk onderzoek waar de overheid of de farma-industrie geen oog voor heeft. Galico stond ook nu weer paraat om met een team de 1000 km af te leggen. Hierbij enkele sfeerfoto's.

Lees meer

16 mei 2016

Opbergrekken

Opbergrekken

Het assortiment boutloze opbergrekken van Practo Home krijgt twee nieuwe modellen bij. Een hoog model met 6 legborden, ideaal om te gebruiken in smalle ruimtes. Daarnaast nog een extra breed en diep model, met een maximale belasting per legbord van 500 kg.   Assortiment

Lees meer

9 mei 2016

Proefproject P+MD

Proefproject P+MD

Wat is de bedoeling van het proefproject? Hoe meer we sorteren en recycleren, hoe beter. Daarom willen de gewestelijke overheden en Fost Plus, de organisatie die in ons land verantwoordelijk is voor het inzamelen, sorteren en recycleren van huishoudelijke verpakkingen, onderzoeken of het mogelijk is om nog meer plastic verpakkingen in te zamelen en te recycleren. Loopt het project in elke stad? Voor het proefproject werden zes gemeenten over het hele land geselecteerd: Aalter,...

Lees meer

25 april 2016

Geldkoffers

Geldkoffers

Bij de geldkoffers van Practo Home wordt overgeschakeld naar een nieuwe kleur. De blauwe koffers verdwijnen en worden omgezet naar antraciet. Ook de sleutelkastjes krijgen deze kleur.   Assortiment werkbanken en koffers

Lees meer

11 april 2016

Composteren: tips

Composteren: tips

Thuis composteren kan je leren 1. Kies een compostvat en zoek een plaats waar wat ochtendzon komt. 2. Begin onderaan met het grovere materiaal zoals takken en twijgen voor een goede verluchting. 3. Leg hierop fijner tuinafval en keukenafval en vermeng met de eerste laag. 4. Gebruik 200 gram compostmaker per m² en per laag van 30 cm dik. Daarna goed mengen. 5. Herhaal: eerst grover, dan fijner materiaal, vervolgens compostmaker en dan goed mengen. 6. Begiet...

Lees meer

1 april 2016

Actie Escalo Euro 2016

Actie Escalo Euro 2016

Escalo brengt bij iedere Belg de supporter naar boven. Naar aanleiding van het EK voetbal 2016 in Frankrijk, schenkt Galico u bij elke aankoop van een Escalo-trapladder* een gratis Belgische vlag. * Deelnemende trapladders: (klik op de naam voor de nodige productinformatie) Euro Step Easy Step Power Step Quadra** ** Bij de Quadra-trapladder wordt enkel een vlag voorzien van 3 tot 8 treden. De andere trapladders krijgen die vlag op de volledige reeks.   Opgelet: Actie geldig tot 30...

Lees meer

21 maart 2016

FSC®-certificaat

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale non-profit organisatie die in 1993 werd opgericht door boseigenaars, hout- en papierbedrijven, sociale bewegingen en milieuorganisaties. FSC streeft naar een verantwoord bosbeheer wereldwijd, volgens strikte sociale, ecologische en economische criteria. FSC heeft een vertegenwoordiging in meer dan 50 landen. FSC België is de Belgische vertegenwoordiging van het internationale FSC netwerk. Eén van de...

Lees meer

18 maart 2016

Eigen kweek

Het populaire één-programma 'Eigen kweek' maakt gebruik van Galico-producten. In de eerste aflevering van het tweede seizoen komt de Mini Step van Escalo op de voorgrond. Naast de vele andere toepassingen, werd het hier gebruikt als opstapje om veilig uit het bad te komen. De regenton 100L is dan weer te zien in de vierde aflevering. Deze regenton van Practo Garden is zowel beschikbaar in 100, 120 als 210L. Het is een reservoir voor het regenwater, zodat u...

Lees meer

14 maart 2016

Extendo III

Extendo III

Deze nieuwe telescopische ladder voldoet nu al aan de nieuwe norm EN131.6. Spaties tussen de treden en de visuele controle van de vergrendeling zorgen voor uw veiligheid. De ladder schuift in één beweging vertraagd in en is per sport in- en uitschuifbaar. Bovendien geanodiseerd, wat vuile handen en corrosie voorkomt.   Assortiment ladders

Lees meer

11 februari 2016

Multibox XL

Multibox XL

Practo Garden lanceert deze nieuwe opbergbox, met een inhoud van 420L. Uit stevige en weersbestendige rotan. Ideaal om uw kussens, speelgoed, dekens en tuinaccessoires in op te bergen.   Hier ontdekken

Lees meer

8 februari 2016

Nieuwe droogrekken

Nieuwe droogrekken

Het assortiment droogrekken van Casibel wordt uitgebreid met 2 nieuwe modellen: Droogtoren Claire: 4 niveaus Kader in aluminium Kan halfopen gebruikt worden Met ophanghaak Aanpasbaar en compact opbergbaar Deurdroogrek: Ruimtebesparend, volledig inklapbaar Met 3 afzonderlijke droogvlakken Makkelijk op te hangen aan de beugel Met extra versteviging tegen inklappen Antislipdopjes om krassen te vermijden Ontdek hier het volledige assortiment.  

Lees meer

2 februari 2016

Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker

De firma Galico wenst ook dit jaar zijn steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. Concreet doen we mee aan ‘De 1000 km van Kom op tegen Kanker'. Wij engageren ons om samen met een aantal collega's 1000 km te fietsen én het startbedrag van 5000 euro te verzamelen door enkele initiatieven. Dit bedrag wordt integraal doorgestort aan ‘Kom op tegen Kanker'. Initiatief 1: Mega-Spinning-Event op vrijdag 18/03/2016 Initiatief 2: Verkoop koekjes   Alle info omtrent de...

Lees meer

27 januari 2016

Huismerken op de weg

Naast de vrachtwagens met onze huismerken Escalo (ladders en stellingen) en Practo Garden (tuin en bouw), kregen nu ook nog twee vrachtwagens een belettering met Practo Home (opberging en inrichting). In het voorjaar komt ook ons vierde huismerk, Casibel (huishoud), aan de beurt. Galico beschikt over 9 eigen vrachtwagens, die dagelijks instaan voor de leveringen aan onze klanten.

Lees meer

4 januari 2016

Nieuwe vertegenwoordiger

Nieuwe vertegenwoordiger

Galico verwelkomt Jurgen Vanneste als nieuwe vertegenwoordiger voor de regio West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Noord-Limburg. Wij wensen Jurgen veel succes met zijn nieuwe carrière.

Lees meer