Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandel

Meer dan 3000 producten!

In de kijker
 • Openstaande vacatures

  Door de verdere groei van de firma zoeken wij een:
  Administratief Logistiek Coƶrdinator

  Vacatures

 • Hannover

  Naast de nieuwe modellen bij de hangbrievenbussen brengt Practo nu ook een nieuwe staande pakketbrievenbus uit. De Hannover wordt gekenmerkt door de grote opening, waardoor pakjes zonder problemen kunnen afgeleverd worden.

  Hier ontdekken

 • Nieuwe catalogus

  Galico brengt zijn nieuwe DIY-catalogus uit. Deze is te verkrijgen via uw vertegenwoordiger, onze commerciƫle binnendienst of digitaal te bekijken via onderstaande link.

  Catalogus 2014-2015

 • Yellow Tiger

  De Yellow Tiger is de nieuwe stelling van Escalo. Het is een vouwstelling in staal, met een tweedelig antislipplatform en veiligheidsbeugel. Bovendien is deze stelling heel makkelijk verplaatsbaar dankzij de 4 wielen met rem.

  Yellow Tiger

 • Euro Step

  De aluminium trapladder Euro Step krijgt een nieuwe look en nog sterkere kwaliteiten. O.a. dubbel gerevetteerde treden en een stalen antislipplatform maakt van deze trapladder een betrouwbaar en veilig hulpmiddel bij huishoudelijke taken.

  Meer info

 • Nieuwe brievenbussen

  Het assortiment brievenbussen (in staal gelakt en inox) van het huismerk Practo is uitgebreid met maar liefst 10 nieuwe referenties.

  Ontdek ze hier

 • Droogparasol

  Deze handige Casibel-droogparasol is eenvoudig te monteren en op te bergen. Met plaats voor 33 kleerhangers ook zeer nuttig bij het strijken.

  Meer info

 • Stel uw offerte samen

  Voeg productreferenties toe, vul uw contactgegevens in en we bezorgen u een offerte op maat.

  Offerte aanvragen

Grootdistributeur voor doe-het-zelf-zaken en vakhandel

Galico is een grootdistributeur in nuttige producten, deze worden hoofdzakelijk in doe-het-zelf-zaken en professionele ijzerwarenhandels verkocht. De huismerken zijn Escalo (ladders en stellingen), Practo (opberging en tuin) en Casibel (huishoud en decoratie).

Ontdek ons uitgebreid assortiment van meer dan 3000 producten.

Escalo
Practo
Casibel