Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandel

Meer dan 3000 producten!

In de kijker
 • Nieuwe catalogus

  Galico brengt zijn nieuwe DIY-catalogus uit. Deze is te verkrijgen via uw vertegenwoordiger, onze commerciële binnendienst of digitaal te bekijken via onderstaande link.

  Catalogus 2014-2015

 • Hannover

  Naast de nieuwe modellen bij de hangbrievenbussen, brengt Practo nu ook een nieuwe staande pakketbrievenbus uit. De Hannover wordt gekenmerkt door de grote opening, waardoor pakjes zonder problemen kunnen afgeleverd worden.

  Hier ontdekken

 • Afvalemmer Push Bin

  Naast de 30L wordt de Push Bin van Casibel ook in 40L uitgebracht. Te openen met één druk op het kunststof deksel en met kunststof binnenemmer en stevig handvat. Zowel de 30 als de 40L zijn te verkrijgen in mat inox.

  Meer info

 • Stone 2-in-1

  Het model 'Stone', met plantenbak, is de nieuwe telg binnen het ruime assortiment van kwalitatief hoogstaande regentonnen. Deze is zowel te verkrijgen in 'Silver' als in 'Lava', met telkens een inhoud van 350 L.

  Meer info

 • Yellow Tiger

  De Yellow Tiger is de nieuwe stelling van Escalo. Het is een vouwstelling in staal, met een tweedelig antislipplatform en veiligheidsbeugel. Bovendien is deze stelling heel makkelijk verplaatsbaar dankzij de 4 wielen met rem.

  Yellow Tiger

 • Euro Step

  De aluminium trapladder Euro Step krijgt een nieuwe look en nog sterkere kwaliteiten. O.a. dubbel gerevetteerde treden en een stalen antislipplatform maakt van deze trapladder een betrouwbaar en veilig hulpmiddel bij huishoudelijke taken.

  Meer info

 • Schoenenkast

  De schoenenkasten van Casibel krijgen er een nieuwe kleur bij. Naast wit en walnoot zijn ze nu ook verkrijgbaar in geborstelde eik. Deze kasten zijn met 3 of 4 openklappende vakken.

  Schoenenkast Trio

 • Openstaande vacatures

  Door de verdere groei van de firma zoeken wij een:
  Administratief Logistiek Coördinator

  Vacatures

 • Stel uw offerte samen

  Voeg productreferenties toe, vul uw contactgegevens in en we bezorgen u een offerte op maat.

  Offerte aanvragen

Grootdistributeur voor doe-het-zelf-zaken en vakhandel

Galico is een grootdistributeur in nuttige producten, deze worden hoofdzakelijk in doe-het-zelf-zaken en professionele ijzerwarenhandels verkocht. De huismerken zijn Escalo (ladders en stellingen), Practo (opberging en tuin) en Casibel (huishoud en decoratie).

Ontdek ons uitgebreid assortiment van meer dan 3000 producten.

Escalo
Practo
Casibel