Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandel

Meer dan 3000 producten!

In de kijker
 • Kerstperiode

  Tijdens de Kerstperiode is Galico gesloten van donderdag 25/12/2014 t.e.m. vrijdag 02/01/2015.

  Het Galico-team wenst u alvast een voorspoedig, gezond en succesvol 2015!

 • Houten meubilair

  Casibel kan u een ruim assortiment aan houten meubilair aanbieden. Naast kubuskasten, kleding - en schoenenkasten, kan u ook kiezen uit een hele reeks badkamermeubelen.

  Enkele sfeerfoto's

 • Uppy

  Het opvouwbare opstapje Uppy is in een nieuw kleedje gestoken. In het zwart, stavlak met witte antislip stippen en een geïntegreerd handvat. Geleverd in een gratis color box.

  Meer info

 • Hannover

  Naast de nieuwe modellen bij de hangbrievenbussen, brengt Practo nu ook een nieuwe staande pakketbrievenbus uit. De Hannover wordt gekenmerkt door de grote opening, waardoor pakjes zonder problemen kunnen afgeleverd worden.

  Hier ontdekken

 • Afvalemmer Push Bin

  Naast de 30L wordt de Push Bin van Casibel ook in 40L uitgebracht. Te openen met één druk op het kunststof deksel en met kunststof binnenemmer en stevig handvat. Zowel de 30 als de 40L zijn te verkrijgen in mat inox.

  Meer info

 • Stone 2-in-1

  Het model 'Stone', met plantenbak, is de nieuwe telg binnen het ruime assortiment van kwalitatief hoogstaande regentonnen. Deze is zowel te verkrijgen in 'Silver' als in 'Lava', met telkens een inhoud van 350 L.

  Meer info

 • Stel uw offerte samen

  Voeg productreferenties toe, vul uw contactgegevens in en we bezorgen u een offerte op maat.

  Offerte aanvragen

Grootdistributeur voor doe-het-zelf-zaken en vakhandel

Galico is een grootdistributeur in nuttige producten, deze worden hoofdzakelijk in doe-het-zelf-zaken en professionele ijzerwarenhandels verkocht. De huismerken zijn Escalo (ladders en stellingen), Practo (opberging en tuin) en Casibel (huishoud en decoratie).

Ontdek ons uitgebreid assortiment van meer dan 3000 producten.

Escalo
Practo
Casibel